Hlíva ústřičná a antikoncepce

Dobrý den, trápila mě snížená imunita především v období zimních měsíců. Z toho důvodu jsem nedávno začala brát Hlívu ustřičnou v tabletách. Zajímalo by mě, zda nesnižuje účinnost antikoncepce. Děkuji za odpověď. Nikola.

Odpověď odborníka:

Hlíva by neměla antikoncepci nijak ovlivnit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x