Hnědý výtok

Dobrý den, asi před dvoumi týdny jsem si zapomněla vzít 2 antokoncepční pilulky, to jsem po domluvě s doktorem vyřešila a vynechala 7mi denní pauzu a antikoncepci beru dál. Před třemi dny se mi na spodním prádle objevil hnědý výtok, může to být z toho? Není to něco vážného?

Odpověď odborníka:

Špinění se při kontinuálním může vyskytnout normálně pokračujte v užívání. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: