Hodnota tsh pri otehotneni

Dobry den.snazime se o druhe dite 2,5 roku.posledni rok jsem podstoupila 4 inseminace. Jsem zdrava,leky tadne neuzivam. Poskedni rok 2 x kontrolovana krev na hormony stitne zlazy+ usg, vse bylo. Poradku,jsem bez potizi. Minuly tyden mi brali krev v caru a hodnota tsh byla 3,38, T4 11,2. Lekar mi predepsal letrox 50 1/2 tablety kazdy den. Jsem momentalne po inseminaci a cekam,zda otehotnim.ohrozuje ma hodnota tsh pripadne tehotenstvi? Za jak dlouho po uzivani letroxu dojde ke snizeni hodnity?dnes jsem ho zacala uzivat.nemuze mi uzivani letroxu uskodit,kdyz je vkastne hodnota tsh normalni?budu ho.muset brat stale?dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý de, lékař vám nasadil Letrox kvůli možnému těhotenství. Neuškodí vám ani plodu a po porodu ho budete moci pravděpodobně vysadit. Ke změně laboratorních hodnot po zahájení léčby dochází za 1-2 měsíce.

MUDr. Martina Přichystalová
MUDr. Martina Přichystalová

Specializace: Pediatrie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kdy nám hrozí ztráta čichu?
Články: Kdy nám hrozí ztráta čichu?
Ztráta čichu neboli anosmie...
Pásový opar
Články: Pásový opar
Pásový opar, herpes zoster...
Alergie na sezam je pozapomenutá, ale stále častější
Články: Alergie na sezam je pozapomenutá, ale stále častější
Možná proto, že sezam...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: