Hpv

Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu, už po čtvrté mi byli mým gynekologem zděleny výsledky z citologie na 4. Jde ovlivnit příští výsledky, na kontrolu mám jít za tři měsíce, nějakými vitamíny, nebo léky? Lze aby papilomaviry úplně zmizeli, nebo jakmile tam jednou byli, tak se jich jen tak nezbavím? A ještě by mě zajímalo, jakou dobu můžu být těmito viry nakažena,s partnerem jsem byla 5 let, nález byl až po porodu syna. Děkuji moc, s přáním krásného dne, J.

Odpověď odborníka:

Tato infekce je vždy získána sexuálním kontaktem a i vy ji můžete přenést na své partnery. Tento virus může přetrvávat v organismu po celý život, jsou nutné opakované kontroly na cytologii. Vitamíny mnoho nepomohou, zkuste užívat kapsle s hlívou ústřičnou nabo Imunoglukan tbl.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: