Hpv

Dobrý den. Moje přítelkyně je nakažena virem HPV a je ve stádiu lečby. 5 měsíců jsme neměli pohlavní styk ale mam podezření na hpv, nejsem si ale jistý jestli je to ono. Je to malý výrustek na žaludovi viz. foto. Děkuji

Odpověď odborníka:

Podle fotografie těžko soudit, mohlo by se jednat o malá kondylom,navštivte kožní oddělení, tam nepotřebujete doporučení praktického lékaře a budete mít jistotu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vyšetření žil
Články: Vyšetření žil
Onemocnění žil je velmi...
Víte, jak probíhá hojení po operacích?
Články: Víte, jak probíhá hojení po operacích?
Kdo z nás se už někdy...
Enzymy urychlují hojení po úrazech a operacích
Články: Enzymy urychlují hojení po úrazech a operacích
Rychlost hojení do značné...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Pneumonie
Články: Pneumonie
Pneumonie, neboli zápal...
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: