Hyperthyreosa a kojení

Dobrý den, zjistili mi HYPERTHYREOSA (THS-0,01, FT4-33,6, FT3-19,1). Jsem 10m po porodu, mám chlapečka a stále kojim. Předepsali mi THYROZOL 10 POR TBL FLM 50x10MG 2-0-2 (C) a řekli, že mám přestat kojit. Už týden se snažím přestat, ale syn odmíta všechna vyzkoušena mléka, kaše...Nejí, v noci nespí, a hlavně nepije...Můj stav už není dobrý a těžce to zvládam, chci se zeptat, zda tato nemoc má vliv na kojení, zda se můžout brát předepsané prášky a nepřestat kojit, bude-li to mít vliv na dítě a pokud nezačnu brát prášky, jak to může být vážne. Děkuji Olina

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Olino! Žádné dítě dobrovolně nezajde hlady!! Samozřejmě syn žádá kojení, je na něj zvyklý a odstavení děti valnou většinou nijak nevítají. Hyperthyreosa ohrožuje jak Vás, tak syna. Braní thyrozolu zase poškodí jeho štítnou žlázu. Nejlepší řešení a jediné, které mohu doporučit je okamžitě odstavit (starý je na to dost) a začít brát léky.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: