Hypertyreoza a neplodnost u muže

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda-li má zvýšená funkce štítné žlázy vliv na mužskou plodnost. Manžel bere 1 tabletu léku Propycil denně a jeho hodnoty jsou již v normálu. Léčí se cca půl roku. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Hanko, pokud je již funkce štítné žlázy kompenzována, žádný vliv na plodnost by ani onemconění ani léčbě mít neměla. Příjemný den

MUDr. Martina Rosická, PhD.
MUDr. Martina Rosická, PhD.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: ENDOCARE s.r.o. (Endokrinologie a obezitologie)

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: