Hypospádie

Dobrý den, partner má rozštěp penisu. Chtěla jsem se informovat, zda má tento problém vliv na jeho plodnost?? event. jak zabránit, aby to dítě mělo také. Děkuji, Martina

Odpověď odborníka:

Dobrý den, hypospádie může mít vliv na erekci, ale jinak mají muži normální varlata a plodnost ovlivněna není. Jde o vývojovou vadu, která se vyskytuje i u synů žen, které nebyly během těhotenství vystaveny žádným toxinům ani lékům. Obecně není dědičná. Maximum uděláte, pokud nebudete během těhotenství užívat žádné léky a budete užívat nezbytné vitamíny a minerály.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: