Hypospadie

Zdravím, mam od malička udelanou hypospadii penisu, ústí močové trubice je strašně moc úzké, mam jít na operaci a nevím jak mi zavedou cevku do penisu, když je to tak úzké, dá se s tím něco dělat? Diky Roman

Odpověď odborníka:

Dobrý den, plastickou operací hypospadie se rovnou většinou i ústí rozšíří tak, aby bylo normální. Vše s Vámi kdyžtak lékař probere detailně před samotným výkonem. LM

MUDr. Ladislav Mašek
MUDr. Ladislav Mašek

Specializace: Urologie
Pracoviště: Urologie Ukrajinská, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Podezření na kýlu? Poraďte se on-line!
Články: Podezření na kýlu? Poraďte se on-line!
Kýly patří k nejčastějším...
Zánět spojivek
Články: Zánět spojivek
Konjunktivitida, zánět...
Vyrážka, povlak a pupínky v ústech? Mykóza signalizuje slabou imunitu!
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
I mráz může poranit kůži
Články: I mráz může poranit kůži
Mráz dokáže kromě krásných...
Poruchy spánku
Články: Poruchy spánku
Mnoho z nás občas trpí...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x