Hysterektomie

Dobrý den,v březnu loňského roku mi byla provedena hysterektomie kvůli myomu ,vaječníky mi byly ponechány.Vše se zdá v pořádku,jen mě trápí jeden problém.Jakmile zvednu něco těžšího ,začnu špinit,řeším to výplachy Rosalginem.Chtěla jsem poryt zahrádku,ale okamžitě jsem začala silně špinit.Je to běžné,nebo jde o nějaký problém?_Asi bych neměla zvedat těžké věci,ale pracuji ve zdravotnictví a občas musím zvedat pacienty.Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, špinit byste neměla, navštivte lékaře.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: