Hysterektomie

Dobrý den.Je mi 47 let a již víc jak 10 let trpím opakovaným pálením pochvy při menzes,prostě časté záněty vyvolané menzes.Nyní mám podezření na zánět dělohy.při menzes páchnoucí divná krev a mírný hnis.Gynekolog mě nechal bez antibiotik a poslal domů s tím že výsledky budou až za tři týdny.Navrhuje operativní odstranění dělohy.Možno i hysteroskopii ale vzhledem prodělané infekci před 10 lety-chlamydie,e.coli,herpes nevidí moc šancí v mém vyléčení bez hysterektomie a tak nevím jak se rozhodnout.Děti samozřejmě neplánuji.Přechod by mě mohl potkat každou chvíli tak nevím jak se rozhodnout.Mám také často silné menstr.krvácení a před 10 ti lety mi objevili při hysteroskopii endometriozu.Děkuji

Odpověď odborníka:

Hysterectomie nevyřeší ani chlamydie ani herpes,ale pokud máte silnou menses a endometriózu byl by to vhodný postup. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x