Hysteroktomie

Pane doktore ,děkuji Vám zaVaši odpověd, upřesnuji histol.uzliny byly během operace posílány na statim,nález negativní,další histologie vyřešena operací,je pouze ke sledování tj.kontrola v září,pan dr.mi řekl,že to vyřešila tato velká operace,nic víc.Jinak si měsíc píchám injekce proti srážl.krve ,což je prý běžné po větších operacích.Domů jsem jela 8den po operaci.Další týden jsem měla hadičku přes břicho z moč.měchýře.Nyní jsem tedy 4 týden po operaci,na velké vyskakování to zatím není.Děkuji Vám a přeji hezké léto

Odpověď odborníka:

Byl to sice velký zákrok ,ale uvidíte že se nyní stav již bude den ze dne lepšit Přeji brzský návrat kondice

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: