Injekce a těhotenství

Dobrý den, mám dotaz. Po vysazení HA cca po 9 letech jsem nedostala MS a dostala jsem injekci na vyvolání MS. Může injekce nějakým způsobem podpořit snažení o mimi? Teď mám za týden dostat další MS, s tím že ta po injekci byla hodně slabá a už asi týden mám žaludek jak na vodě a divná slabá bolest v podbříšku, myslíte že by to mohlo něco znamenat? Moc děkuji za odpověd. Nikola

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nechte cyklus rozběhnout. Byl utlumen delší dobu, musí se tělo zase dát "do normálu:)". Očekávejte měsíčky, na těhotenství se neupínejte, může přijít později.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: