Jaká je možnost těhotenství

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli negativita těhotenského testu zaručuje, že nejsem těhotná. Beru antikoncepci dienille a vždy mám menstruaci pravidelnou, tentokrát ji mám jen velmi slabou, prakticky skoro žádnou. Jsem nyní pod velkým stresem, kvůli dokončování studia, může to být způsobeno tím? Těhotenský test jsem si prováděla odpoledne a byl negativní. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den odpověděla jste si sama...:-) slabší krvácení při pravidelném braní atk ( tedy nevynechala se žádná tbl) není neobvyklé...i stress hraje roli. těhotenské testy jsou dnes vysoce citlivé. čili gravidity bych se nebál.

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x