Je mi aplikován pendepon,...

  • Dotaz od: Olga Procházková
  • Publikováno: 28.5.2008
  • uLékaře.cz

Je mi aplikován Pendepon, mám za sebou tři injekce po třech týdnech )lékař doporučil aplikaci po třech až čtyřech týdnech). Za 10 dní mám jet na týden na dovolenou do Španělska, poslední aplikace Pendeponu mi vychází těsně před odjezdem - mám ji podstoupit, nebo počkat až po příjezdu (tzn.interval čtyři týdny?) A jak si mám počínat u moře, do jaké míry se mohu vystavit slunci? Velice děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den,zaléží na onemocnění kvůli němuž je pendeponizace indikována. Při přetrvávající hladině PNC by bylo vhodné se slunce vyvarovat.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: