Je možné mr s titanovým šroubem v páteři?

Paní doktorko, ještě jsem Vám zapomněla napsat, že mojí mamce tam vkládali titanový šroub, na zpevnění páteře, proto jí její neurolog nechce vyšetření mag. rezonancí udělat. Prosím proto ještě jednou o radu, jestli je to možné?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nevím, co je možné? Na co se vlastně ptáte...CT vyšetření by možné bylo, je potřeba se domluvit blíže s jejím lékařem, pokud není vstřícný, zkuste vyhledat jiného - neurologické konzilium na získání tzv. druhého názoru. Pokud jde o bolesti, ambulance pro léčbu bolesti jsou opravdu plné specialistů na tuto problematiku, obraťte se na ně, ovšem pokud na vyšetření nebude nějaký další nález. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: