Je možné poškození sluchu u 19měs. batolete

Dobrý den, prosím mám velký strach o sluch svého 19měs. dítěte. Dnes jsme byli celá rodina na rallycrosových závodech, na začátku jsme přišli opravdu blízko a byl tam opravdu velký hluk, tak 20 min. jsme stáli v místě, kde byl hluk opravdu velký, mně nyní lehce píská v uších jako po koncertě, ale nevím jak na tom může být můj malý syn, mám strach, vím, že neohluchne ale mohl se malému poškodil sluch, prosím jak toto zjistím, dá se to někde vyšetřit ?Přečetla jsem si, že výfuky motorek jsou koncipovány až na 94 db a prý už při 80db, může dojít k poškození sluchu. Budu Vám vděčná za odpověď, děkuji Eva Nová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, mohlo dojít k poškození sluchu, navštivte pediatra a ten vyšetří synka základním vyšetřením sluchu a popřípadě by vás poslal k dětskému specialitovi. Příště budte obezřetnější, nevidím důvod, proč by tak malé dítě mělo být účasno tak hlučné podívané, obzvlášt když z toho ani nic ještě nemůže mít..Budte,prosím, opatrnější, zdraví je křehké. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: