Je nutné užívat lék?

Obvodní lékař mi bez krevního vyšetření předepsal lék Milurit,po kterém mi velmi padají vlasy.Je možné mi provést vyšetření,zdali ho neužívám zbytečně?Děkuji,bojím se,že za chvíli budu mít pleš.

Odpověď odborníka:

Doporučovala bych odběr na kyselinu močovou, pokud budou vyšší hodnoty, je léčba na místě. Jinak je dostačující, pokud jsou hodnoty kyseliny močové jen mírně vyšší, úprava jídelníčku s omezením purinů (vnitřnosti, zvěřina, slané ryby, vývary, káva čaj apod.). Přeji pěkný den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x