Jod a rectodelt

Dobry den,jsem alergik na jod,kvuli tomu mi nemohlo byt delano CT plic kvůli zjisteni plicni embolie,kdybych si vzala rectodelt,je mozne toto vysetreni provest bez rizika?Dekuji

Odpověď odborníka:

dobrý den u pacientu, kteří mají alergii na některou složku z kontrastních látek, např obsahující jod je opravdu nemožné podávat kontrast, nakolik může dojít k život ohrozujícímu stavu. Je třeba respektovat rozhodnutí lékaře. S pozdravem

MUDr. Gertruda Čápová
MUDr. Gertruda Čápová

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: Privátní plicní ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: