Jodid 100 mg a spalovač s obsahem synephrinu

Dobrý den, asi od 6 let jsem se léčila na endo., v současné době již problémy nemám a z péči endokrinoložky jsem byla vyřazena. Posledních asi 12 let užívám 2 tablety Jodidu 100 denně (s tím, že mi u obvodního lékaře bývají jednou ročně dělány krevní testy, které prý mají vždy stejnou hodnotu a tak mám podle lékaře Jodid užívat dál). Moje otázka zní, jestli mohu i přes užívání Jodidu krátkodobě (jeden, max. 2 měsíce) užívat spalovač tuku na bázi synephrinu (případně spalovač s jakými látkami mohu bez rizika spojeného se štítnou žlázou vyzkoušet). Spalovač nepotřebuji kvůli drastickému hubnutí, pouze k dotažení cvičebních snah do konce, proto budu užívat jen velmi krátkou dobu.. Děkuji za odpověď a přeji hezký den. S pozdravem Z.M.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bohužel u žádného léku nelze zaručit jeho absolutní bezpečnost, nicméně myslím, že v souvislosti se štítnou žlázou a jódem Vám synephrin nepoškodí. Mějte se moc hezky.

MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.
MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: Soukromá endokrinologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Články: Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Z bezvědomí vás vytrhne...
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
Slzy, které neznamenají dojetí
Články: Slzy, které neznamenají dojetí
Ne vždy musí slzy odrážet...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Sedm mýtů o bolestech zad
Články: Sedm mýtů o bolestech zad
Většina z nás zná potíže se...
Nežádoucím účinkům očkování lze předejít
Články: Nežádoucím účinkům očkování lze předejít
Očkování proti žloutence A...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: