Kampylobakterie u syna 5 let.

Dobrý den, chci se optat čím vyloučit ze střev kampylobakterii syn před 1,5 měs. měl horečky, průjmy, zvracel cca 3 dny ve výtěru se zjistila kampylobakterie nyní je v pořádku nevykazuje známky nějaké infekce ale pořád tu kampylobakterii má měl probiotika a týden Enterol 4 tablety denně děkuji za radu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kampylobakter může ve střevě přetrvávat poměrně dlouhou dobu (až několik týdnů) aniž by způsoboval další problémy a je nutné vyčkat. Dávejte chlapci probiotika nadále a buďte trpělivá. Hezký den

MUDr. Veronika Šabatová
MUDr. Veronika Šabatová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Pediatrická klinika Thomayerova nemocnice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x