Klíšťata očkování

Chtěla jsem se zeptat, mám zasebou všechny tři vakcíny na klíšťovku. Poslední byla leden 2011. Vím, že správně bych měla jít nyní, ale bohužel jsem byla nemocná a také odjíždím do zahraničí. Moc by mě zajímalo pokud mohu bez nějakého problému jít na přeočkování až na podzim tohoto roku? Mockrát děkuji za odpověď !

Odpověď odborníka:

Očkování proti klíšťové meningoencefalitidě chrání po dobu 3-5 let, proto bych problém v odložení očkování na podzim problém neviděla. Hezký den

MUDr. Veronika Šabatová
MUDr. Veronika Šabatová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Pediatrická klinika Thomayerova nemocnice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
rada | Od: SIMONA | 10.6.2015 17:50
Dobrý den,malému je skoro 3,5 ted v patek má jít
na očkování proti klíštovce chtěla jsem se zeptat na
nežádoucí učinky a i na to že pokud bude mit maly
letos zakouslé pozitivní klíště a bude teprv na první
dávce jaký to má vliv na organismus??dekuji
reagovat
re:rada | Od: uLékaře.cz | 11.6.2015 09:35
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x