Klíšťová encefalitida

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jak velké je riziko, že jsem nakažená klíšťovou encefalitidou. Před 7dny jsem měla klíště, myslím, že mohlo být přisáté max. 2 hodiny. Místo po vytažení nebylo skoro vůbec zarudlé. Po 5 dnech od klíštěte jsem dostala náhlou teplotu přes 38 stupňů. další den už se teplota zlepšila a po 2 dnech úplně zmizela. Teď mne trápí už jen bolest v krku a možná zvýšená teplota. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud místo nebylo zarudlé, je velká pravděpodobnost, že teplota neměla žádnou souvislost s přisátím klíštěte. Pokud byste ale měla nějaké problémy další /teploty, bolesti kloubů,bolesti hlavy atd./, raději navštivte lékaře na podrobnější testy z krve. Pokud budete v pohodě, žádné testy nejsou potřebné. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x