Koleno

mám bolesti v levém koleni zevnitř,po několika měsících jsem navštívila ortopedii,kde mi byl aplikován doprophos ,je to týden a bolest se zhoršila ,chtěla bych vědět zda mám ještě čekat ,rengen ani jiné vyšetření jsem neměla - děkuji

Odpověď odborníka:

Na nástřik kortikoidů někdy koleno reaguje bolestí podle typu nástřiku, vhodné opravdu několik dní počkat. Pokud potíž neodezní opravdu bude potřeba provést některou ze zobrazovacích metod kolena k ujasnění diagnozy. Podle výsledku, předpokládá se počínající artroza, další léčba. Vhodná pohybová a fyzikální léčba na rehabilitaci, samozřejmě i jiné postupy podle výsledku vyšetření. Jistě jste byla pozvána na kontrolu, i bez pozvání na ortopedii zajděte.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: