Kolísání tlaku v těhotenství

Dobrý den, jsem v 28 -29 týdnu těhotenství, čekám dvojčata a poslední týden mi tak jednou denně klesne TK. Při kontrolách jsem u lékařky mívala 120/80. Ted se mi ale začne točit hlava a musím si hned raději lehnout. Tonometr máme doma a při přeměření TK mám tak 85/50. Během hodiny se mi TK pomalu celkem upraví. Chci se zeptat jestli to nemuže nějak ohrozit miminka. Kava mi nechutná a ani jsem ji nikdy nepila. Co by mi mohlo pomoci? Děkuji Hanka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní Hano,takovéto výkyvy tlaku v těhotenství nejsou příliš normální, proto bych raději než domácí úpravu tlaku doporučovala návštěvu Vašeho gynekologa a zvýšený pitný režim

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: