Kondylomata

Dobrý den, byly mi diagnostikovány kondylomata, mám stálého přítele, který žádné příznaky nemá. Pohlavní styk během léčby mi byl doktorem zakázán, chtěla jsem se ale zeptat, zda orální sex (vykonávaný samozřejmě jen pouze mému příteli, ne on mě), je možný. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud máte kondylomata v oblasti genitálu, pak samozřejmě můžete provozovat orální sex.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x