Kondylomata

Dobrej den chtela bych se zeptat jestli nahodou nemam kolem posevniho vchodu kondylomata nejak mne ten vchod boli jako keby se mi zuzoval 4 měsice sem bez styku a momentalne aj psychika je zla muze to byt i tym ? Dekuji bila sem u gynekolozky a ta mi nic nezekla dekuji

Odpověď odborníka:

Ano, dle dokumentace se opravdu o kondylomata jedná.Chce to léčbu buď podofylinem(20% lihový roztok), nebo odstranění ostrou lžičkou.Vhodnější je navštívit kožní ambulanci.

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x