Kondylomata

Dobrý den, Jestliže jsem neměl pohlavní styk je možné že mám kondylomata? a mám strach o přítelkyni .. Nemely jsme sex jen orální a to né ona mne ale ja ji ona nic nemá žadnou nemoc tak ji nechci nakazit.. co dál? může s toho mít rakovinu děložního čípku . Děkuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Kondylomata způsobuje jiný virový kmen než rakovinu čípku, virem je promořeno asi 70 procent populace, z nich valná část nemá žádné klinické příznaky jinak pro kondylomům se můžete účinně chránit očkováním vakcínou Silgard. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: