Kondylomata

Více, jak před týdnem, jsem byla na návštěvě u svého gynekologa, který mi řekl, že mám kondylomata. Co se týče sexuálního života mi řekl, že se nemusím nijak omezovat. Je to pravda? Se svým přítelem už sem měla pohlavní styk.

Odpověď odborníka:

Je to pravda, viry HPV přecházejí i přes kondom.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Zanet mandli Je mi 27 let a nyni ziji na Novem Zelandu. Dva tydny me...
 
Naposledy čtené: