Kondylomata

Zajímalo by mě, jestli když jsem měla problémy s kondylomaty (prý souvisí se sníženou imunitou), které gynekolog označil za "malé" a nemožné vyoperovat a přestal je řešit, jestli s nimi mohu něco dělat, jak se o ně starat, jaké mastičky používat a podobně. Také by mě, prosím, zajímalo, jestli když mě občas svědí poševní vchod i s řitním otvorem, jestli to s tím může souviset a jak to mám řešit. Je nějaký speciální vitamín, který bych měla jíst? Děkuji za odpověď a přeji příjemný den.

Odpověď odborníka:

Pokud by se condylomata opakovala vhodné by bylo doplnit imunologické vyšetření a zvolit konkrétní imunomodulační léčbu. Zatím můžete zkusit užívat Beta glukany.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: