Kondylomata

Dobrý den. Byla jsem na chirurgickem odstranění kondylomat. A ani ne po měsíci se vrátily a ještě ve větší míře je jich více a jsou větší. Myslíte že po dalším odstranění se mohou vrátit? Nebo existuje i jiná léčba? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, budou se vracet, pokud si Vaše tělo neporadí s virem,který je způsobuje. Lze do určité míry použít Aldaru - mastička na kondylomata. Musí se užívat dle návodu přesně. Požádejte o recept svého gynekologa.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Pravidelné říhání Chtěla bych se zeptat, už cca 10 let trpím něčím neobvyklým...
  • Mandlové čepy Potřebovala bych poradit co to může být, přítel se mi přiznal že...
  • Diskopatie páteře Moc prosím o radu, jak se zbavit bolestí krční páteře,popř...
  • Zrychlený tep, slabý puls Ráda bych se zeptala na jeden problém, který mě už...
  • Hpv vir u muže Před 8 dny jsem podstoupila konizaci děložního čípku.HSIL III...
  • Svrab Asi týden jsem měla na kůži svědivé pupínky, na kožím mi paní doktorka...
 
Naposledy čtené: