Krční páteř

Dobrý den pane doktore,chtěla bych Vás poprosit o vyjádření.Jsem po operaci C páteře-dekomprese foramina C5-6 vlevo.Kontrolní MG foramen dekomrimováno,prominence osteofytu trvá.Trvá obraz chrondozy disku C5/6 a C6/7 s dorzálními prostruzemi podél osteofytu.mícha bez útlaku,vyrovnaná krční lordoza.Na EEG trvá kořenové léze C5 sin.Mám bolesti levého ramena s vystřelujícími bolestni do palce a ukazováčku , prsty špatně motoricky fungují .Bolesti hlavy a zad.Docházím na reh. momentálně nasazené cvičení s gumou.Léky Neurontin.Dotaz je zda si mám žádat o invalidní důchod, protože neurolog a lékař z ordinace bolesti to doporučují a obvodní lékař a neurochirurg jsou nazoru že mohu fungovat bez omezení.Sama vidím že z rukou nejsem schopna plně pracovat ,ale nevím si rady co lékař to jiný názor.Děkuji Monika

Odpověď odborníka:

Stran důchodů se nemůžeme vyjadřovat, ale pokud pacient má potíž, která mu nedovoluje vykonávat dosavadní práci a této rady se mu dostává může takto postupovat.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x