Křečové žíly a antikoncepce

Dobrý den, chci se zeptat, jestli když mám křečové žíly (již jsem byla i na cévním vyšetření - měla bych si je nechat odstranit), jestli vadí, když beru antikoncepci Natalya. Můj gynekolog mi řekl, že to nevadí a praktický lékař zase, že by se to nemělo. Tak nevím, vadí či nevadí? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, dříve se říkalo, že vadí, nyní dle posledních informací ne, pokud nejsou komplikované častými záněty a uzávěry. Je to dědičná záležitost.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: