Krevní testy

Dobrý den, byly mi udělány specializované kompletní krevní testy(na onkologické markery) k vyloučení onkologického onemocnění krve. Ukazatel Ferit. jsem měl na hodnotě 517 (železo 15,1). Paní doktorka na specializovaném pracovišti hematologie v Praze mi řekla že mám vše v pořádku. Myslíte že je to v pořádku když jsem na internetu našel referenční mez o mnoho nižší? Volat zpět do nemocnice mi přijde trapné, protože se jedná o jedno z nejodbornějších pracovišť u nás. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pouze izolované zvýšení Feritinu se nevztahuje konkrétně k žádnému onemocnění. Důležité je laboratorní hodnoty hodnotit a vztahovat k minulým vyšetřením, k Vašemu klinickému stavu a anamnéze. Pokud máte obavy a nález Vám není zcela jasný, znovu bych konzultovala nález s Vaší paní doktorkou.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Prostata Prosím, může dojít k poruše (funkce) prostaty při stimulaci přes...
  • Krvave sperma Ahoj pred 3dny se mi ve spermatu objevila krev po prve byla...
  • Velikost plodu Ráda bych se zeptala jsem 29+1 tt a dnes jsem byla u dr na...
  • Vyšší hodnoty jaterních testů Prosím Vás, psal jsem zde včera, že jsem měl...
  • Ledviny Mám dotaz ohledně manžela- bolely ho 14 dní ledviny (jednu má scvrklou...
  • Mensi trhlina v menisku Chtěl bych se zeptat jaké jsou přesné příznaky tohoto...
 
Kam dál
Naposledy čtené: