Krvácení po zavedení děložního tělíska

Dobrý deň, pán doktor/pani doktorka.Už som Vám kládla otázku ale nenašla som odpoveď myslela som že mi príde na moj mail ale nieje ani na Vašich stránkach.Tak sa Vás pýtam zas je normálne že po zavedení maternicového telieska 12.10 stále krvácam no je to medzi špinením a krvácaním na pár dni prestanem a potom zas vo vačšej miere sa to vyskytuje pri námahe keď dvíham syna (17mes.),vysávam alebo viac napínam brucho 3.1 mám ísť na operáciu mandlí tak by ma zaujmalo či musím zrušiť kvoli mojmu problému termín na krčnom?A ako dlho možem takto krvácať,je to vobec normálne?Za odpoveď Vám ďakujem s pozdravom Kruppová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Zuzano. Špinění po zavedení IUD bývá běžné. Pokud však přetrvává déle, bylo by vhodné poradit se s gynekologem, který tělísko zaváděl. Zda bude mít tento stav vliv na operací mandlí určí až anesteziolog. Nepředpokládal bych to.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x