Krvácení při užívání antikoncepce azalia

Hezký den, již tři měsíce používám antikoncepci AZALIA, lékařka mi ji předepsala z důvodu leidenské mutace. Poslední tři týdny pořád krvácím, někdy je to slabší, někdy silnější, ale zatím to vůbec neustává. Má lékařka mi řekla, že po téhle antikoncepci bych měla přestat krvácet, jelikož jsem měla problémy s častým krvácením ještě před nasazením. Měla bych tedy doktorku požádat o změnu antikoncepce? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Azalia je gestagenní antikoncepce možnosti změny na jinou jsou malé s ohledem vaší mutaci by se stále jednalo o gestagenní antikoncepci, spíše bych uvažovat o jiné formě antikoncepce. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: