Krvácení při užívání hormonální antikoncepce

V pribalovem letaku antikoncepce se pise, ze v prvnich mesicich uzivani se muze objevit spineni. Je normalni, ze pri uzivani tretiho platicka z prvniho baleni silne krvacim? Je mozne, ze je nekdo, komu uzivani pilulek nesedi, a ma tyto potize pri kazdem druhu ant. pilulek?

Odpověď odborníka:

Lucie, myslím, že silně krvácet při užívání 3. platíčka antikoncepce normální není, jistě je na místě konzultovat tento problém s Vaší gynekoložkou. Zkuste vyzkoušet ještě jiný druh hormonální antikoncepce, je velmi pravděpodobné, že Vám tyto potíže způsobovat nebude. S pozdravem, K . Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Potratová pilulka: bez lékaře se neobejdete!
Články: Potratová pilulka: bez lékaře se neobejdete!
Tablety, pomocí nichž lze...
Metličkové žilky mohou potrápit i děti
Články: Metličkové žilky mohou potrápit i děti
Objevily se vašemu dítěti...
Kojení jako ochrana před početím? Nespolehlivé!
Články: Kojení jako ochrana před početím? Nespolehlivé!
Přestože řada žen plánuje...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Interní vyšetření
Články: Interní vyšetření
Interní vyšetření je soubor...
Ultrazvuk břicha
Články: Ultrazvuk břicha
Ultrazvuk, UZ nebo SONO je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x