Kvasinky?

Dobry den, od tohoto patku me hodne svedi posevni vchod. Ten vecer jsem zacala uzivat Femigel 2 x denne a jeden den vecer jsem to nahradila Rosalginem. Na par hodin po aplikaci se to zlepsilo. Vytok nemam. Jak dlouho byste doporucil samoleceni? Je vhodne kombinovat Femigel a Rosalgin? Na kvasinky trpivam casto. Dekuji

Odpověď odborníka:

Samo-léčení není vhodnou cestou,potom dochází k recidivám, je potřeba zhotovit kultivací případně vyšetřit i partnera a potom podle výsledků nasadit cílenou léčbu pravděpodobně i u partnera. Samo-léčení je bludný kruh opakujících se recidiv. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kouření – zabiják sexuální touhy
Články: Kouření – zabiják sexuální touhy
Pravdou je, že kouření může...
I příjemná vůně může spustit migrénu. Lze se jí ale vyhnout
Vaření v páře ocení nejen vaše střeva
Články: Vaření v páře ocení nejen vaše střeva
Nemocní s nespecifickými...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Nejčastější zranění při běhu
Články: Nejčastější zranění při běhu
Běh je pro některé lidi...
Mluvíte ze spaní? Nejezte v noci
Články: Mluvíte ze spaní? Nejezte v noci
Mluvíte ze spaní nebo ve...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: