Kýla

Dobrý den, je mi 18 let a před třemi lety jsem prodělala operaci kýly. Kýla byla velmi malá, jen taková boulička nad pupíkem, v podstatě jsem s ní neměla ani před operací žádné problémy. I tak jsem ale podstoupila tu operaci a nyní bych tam měla mít zavedenou tu mřížku. Posledních pár dnů mi ale přijde, jako kdyby se mi tam boulička znovu objevovala. Je to na tom samém místě, takové nepatrné něco, ale někdy to jde i zamáčknout zpět. Jsem sportovně velmi aktivní, pravidelně navštěvuji fitness centrum a cvičím. Nikdy mě břicho nebolelo, nyní jen jednou mě v těch místech tak divně pobolívalo(ale jen jednou, možná to i bylo z něčeho jiného). Chtěla jsem se zeptat, jestli je to vůbec možné (dočetla jsem se,že s mřížkou je velmi malá pravděpodobnost navrácení problémů) a jestli to třeba není jen nějak celkově povolená i ta mřížka nebo něco podobného. Předem velice děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bohužel, je možné opakování /nic neplatí absolutně/, a proto navštivte chirurgii na vyšetření. Hezký den.

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x