Laktobacily

Dobrý den, užívám laktobacily 5 od firmy Swiss, na krabičce je napsáno, že mám užívat 1-2 kapsle denně a že se němá překračovat dávkování, ale mám hodně řídkou stolici(mám dráždivý tračník) a dnes si mám vzít první pilulku antikoncepce Jangee, tak se chci zeptat, jestli mohu užít 3 kapsle laktobacilů, nechci ale , aby byl ovlivněn účiněk antikoncepce. Děkuji

Odpověď odborníka:

Na vašem místě bych se držel doporučeného dávkování,jinak v tlustém střevě je antikoncepce již vstřebána Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Příčinou vysokého tlaku může být nádor
Články: Příčinou vysokého tlaku může být nádor
Existuje více důvodů ke...
16 potravin, které chrání srdce
Články: 16 potravin, které chrání srdce
Zdravý životní styl působí...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x