Léčba boreliózy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na názor. Mám zjištěnou boreliózu od března tohoto roku krevními testy náhodou při pravidelném imunologickém vyšetření. V květnu jsem dostala atb od paní doktorky Azibiot 500 mg a ty zřejmě nezabraly, jelikož k dlouhodobé nezvyklé unavě se přidalo brnění rukou i nohou a neustávalo to další tři týdny. Paní doktorka mi dopřpsala ještě Doxyhexal na tři týdny a k tomu Lagosu a Hylak. Měla jsem problémy i s motorikou a celkem doted přetrvávají stavy kdy něovládám nohy a ztrácím cit v rukou. Zbývají mi na dobrání 2 prášky Doxyhexalu. Jenže mě děsí to, že se mi stav nikterak nezlepšuje. Brnění a pocit nedokrvení nohou a rukou společně s velkou únavou mi stále přetrvávají. Mám ještě poruchu imunity na kterou beru dlouhodobě Imunor a pollinosis - aerius a xyzal. xyzal vysazen z důvodu velké unavy. Prosím o názor, zda nemám požadovat žádanku k návštěvě neurologa, popřípadě jaá další léčba by mohla zabrat. Děkuji moc

Odpověď odborníka:

Dobrý den, o vyšetření na neurologii určitě požádejte. Stav který popisujete již vyžaduje komplexní léčbu, která je vždy individuální a lze ji navrhnout jedině po důkladném probrání celé vaší dosavadní historie a řádném vyšetření. Doporučuji vyhledat zkušeného lékaře, který má s danou problematikou zkušenost. S pozdravem Dr. Roman Špaček, BCL clinic Luhačovice.

MUDr. Roman Špaček
MUDr. Roman Špaček

Specializace: Lymská borelióza a chronická infekční onemocnění
Pracoviště: BCL clinic s.r.o., Luhačovice

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: