Léčba po zlomenině

Dobrý den. Manželka si zlomila hlavici vřetení kosti, byla jí dána sádra a již po čtrnácti dnech byla sádra sejmuta a doporučena rehabilitace. Zdá se mi to příliž krátká doba na to, aby byla zlomenina dostatečně srostlá. Nebo je to nová, progresivní metoda léčby? Děkuji za odpověď a přeji hezký den. Hylmar.

Odpověď odborníka:

Pokud je vaše manželka vyššího věku, je tento postup vhodnější z hlediska ev. komplikací, které by mohly nastat při dlouhodobé imobilitě končetiny (poruchy prokrvení, trvalé poruchy hybnosti atd.).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: