Léčba pohlavních nemocí

Dobrý den pane doktore. Byla jsem u svého gynekologa kvůli bílému trochu svědivému výtoku. Po vyšetření mi řekl, že je to infekce bičenkou a předepsal mi poševní čípky entizol. Známá mi pak říkala, že to měla taky a že krom čípků do pochvy dostala i tablety k polykání. Ty mi předepsány nebyly. Měla bych se tedy zastavit u svého praktika, aby mi je také předepsal? (Můj gynekolog má už dovolenou) Nechtěla bych to zanedbat. Pokud bych je měla brát, nevadí, že jsem před dvěma týdny dobrala tetracykliny (na jiný problém) Díky ua radu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, většinou postačuje pouze lokální léčba ( jak píšete "poševní čípky") ... v případě že by tato lokální léčba nezabrala, poté by byly na místě i ty polykací prášky.

MUDr. Jakub Vykouk
MUDr. Jakub Vykouk

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Soukromá gynekologická ambulance Buštěhrad

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x