Léčba polygynaxem a koupání v bazéně

Dobrý den, pane doktore. Beru čtyři dny Polygynax na smíšenou infekci. Mám ho brát šest dní před menstruací a po ní dalších šest dní. Uškodilo by léčbě, kdybych se koupala v bazénu po pěti dnech užívání? Bylo by lepší pro jistotu zavést tampón s probiotiky? I když v příbalovém letáku je psáno, že mám tampóny vyloučit? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Během léčby infekce v pochvě bych bazén rozhodně nedoporučil. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: