Léky clostilbegyt

Dobrý den, chci Vás poprosit o radu, pokouším se otěhotnět, ale nějak mi to nejde, dnes mi lékař předepsal CLOSTILBEGYT, tak se chci zeptat jestli mi tyhle tablety nemúžou nějak uškodit, protože sem na většinu léku alergická, hlavně mně zajíma, jestli ten CLOSTILBEGYT neovplyvňuje krevní tlak, a nebo jestli nemúže spúsobit trombózu jak antikoncepce, nebo jestli neškodí srdíčku...-protože mám prolaps mitrálni chlopně a šelest-mohu títo léky užívat i při prolapsu a šelestu??? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Je to hormonální preparát, bez kterého se asi nyní neobejdete, pokud chcete otěhotnět. Tyto léky se předepisují jen na přechodnou dobu, než dojde k otěhotnění, a za tak krátkou dobu se žádné vámi uváděné nežádoucí účinky nedostaví. Tlak tento lék nazvyšuje, vašemu srdíčku taky neublíží.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Clostilbegyt | Od: Pavlina | 11.10.2010 19:46
Dobry den dostala jsem leky
Clostilbegyt chtela jsem se zeptat jestli pomuzou mi abych otehotnela dekuji s pozdravem Pavlina
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Mléčný a trvalý chrup
Články: Mléčný a trvalý chrup
Lidé mají zuby dětské...
Otravy metylalkoholem mohou být jen špičkou ledovce
Články: Otravy metylalkoholem mohou být jen špičkou ledovce
MUDr. Petr Popov, předseda...
Hormonální antikoncepce: vedlejší účinky, o kterých se nemluví…
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Otrava marihuanou
Články: Otrava marihuanou
Marihuana je sušená nať z...
Bolesti hlavy: poznejte jejich příčinu, (nejen) kvůli léčbě
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: