Lékypřed operací

Dobrý den paní doktorko,za pár dnů jsem objednaná na operaci štítné žlázy,mám na ni nádor a ve zprávě něco o autoimunitě.Chci se Vás zeptat,zda je nutné nějakou dobu před odstranění štítné žlázy přestat brát letrox50,který beru?Moje známá byla na stejné operaci a také v Motole a ji nikdo léky nevysazoval.Nejsem si jistá,ale moje endokrinoložka mi řekla,že léky tři dny před operací vysadit,tak jak to je?Moc děkuji za odpověď.Petra

Odpověď odborníka:

Dobrý den, není důvod léky vysazovat, nevysazujte je, kdyby bylo potřeba nějaké úpravy, lékaři v nemocnicic ,kde budete operována, by udělali patřičné úpravy. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: