Lindynette 20 a padání vlasů

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda antikoncepce Lindynette 20 může způsobovat větší padání vlasů (zejména na temeni hlavy). Beru ji již 7 let. Ptala jsem se u svého gynekologa na možné vyšetření krve kvůli hladině hormonů a bylo mi řečeno, že to nemá význam, pokud prášky beru, že by hodnoty byly zkreslené. Je to tak nebo by se dalo něco zjistit? U kožního jsem již byla, štítnou žlázu mám v pořádku. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Padání vlasu by antikoncepce neměla ovlivnit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: