Liposukce v 18.letech

Brzy mi bude 18.let. Jelikož mám zkrácenou míchu a jsem upoutaná na invalidním vozíku nemůžu cvičit a váha (a tukové polštáře) nejdou dolů, byla jsem upozorněna lékařem, že musím shodit tuk v oblasti břicha a zad.. uvažuji o ultrazvukové liposukci, myslíte, že by i u mě i přes zdrav.komplikace,byla možnost odsání tuku? a pokud ano, nevíte zda by mi ji aspoň částečně mohla proplatit VZP? jaká metoda odsátí tuku je nejméně drastická a zároveň účinná? Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Michaelo,

pečlivě jsem si přečetl Vás dotaz. Liposukce vzhledem k Vašemu zdravotnímu stavu není kontraindikací, nejdříve bych však potřeboval vědět, zda li trvale užíváte nějaké léky. Pakliže se jedná o liposukci břicha, boků, či zad, můžeme provést liposukci v lokální anestezii přístrojem Body Jet. Jedná se o jednu z nejúčinnějších metod, jak se rychle a téměř bez bolesti zbavit přebytečného tuku.

Rád bych si s Vámi však nejdříve popovídal na bezplatné a nezávazné konzultaci, kde bych Vám vše vysvětlit.
Pokud se rozhodnete, kontaktujte prosím naši recepci na tel. čísle 776 553 244, nebo na emailu recepce@formeclinic.cz

Hezký den,

MUDr. Petr Jan Vašek

MUDr. Petr Jan Vašek
MUDr. Petr Jan Vašek

Specializace: Plastická chirurgie
Pracoviště: Formé Clinic

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x