Lipoxal extreme ii

Mám doatz. Několikrát jsem se pokoušela zhubnout ale nikdy jsem dosáhla vytoužených výsledků, kamarádka mi doporučila Lipoxal Extreme II. Četla jsem recenze a hodně lidí si ho chválí, já se ale bojím že když prášky přestanu brát zase zpátky přiberu. Mohl by jste mi prosím poradit zda mám Lipoxal vyzkoušet či ne?

Odpověď odborníka:

Vážená slečno Lenko, doplňky potravy nepatří mezi léčivé přípravky, a tudíž jejich výrobci nejsou povinni uvádět podrobné informace o riziku jejich užívání. Rozhodnutí je zcela na Vás. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: