Lunafem vs. stimulen

Dobrý den,je mi 19 let beru antikoncepci Lunafem a nyní bych si chtěla objednat tablety Stimulen (Přírodní stimulace pevnosti a velikosti poprsí),tak bych se chtěla zeptat zdali nebude vadit když budu brát tento potravní doplněk zároveň s antikoncepcí. Jestli to nějak nenaruší účinek antikoncepce,protože takovýto doplněk stravy určitě obsahuje nějaké hormony!Děkuji za odpověď,krásný den :)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v příbalovém letáku u přípravku Stimulen se píše, že obsahuje látky, které ovlivňují hladiny steroidních hormonů v ženském organismu. Je tedy docela dobře možné, že se úplně ideálně "nesnese" s Vaší antikoncepcí, která obsahuje ethinylenestradiol a gestoden. Navštivte tedy prosím svého gynekologa, který Vám antikoncepci předepsal, a celý problém s ním zkonzultujte. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: